24/1

Min älskade Erica & jag // Toan inne på 8ight har min favoritlåt på väggen!

Godkväll på er!
På grund av ont om tid har jag inte hunnit sätta mig vid datorn förrän nu, tyvärr blir det ju så ibland. Men bättre sent än aldrig säg.

Igår var jag iallafall på födelsedagsmiddag hos Christopher! Vi var ett superhärligt gäng som drack rödvin och så bjöds det på vårrullar med rispapper där man fick blanda ihop sina egna, SÅ gott och väldigt kul med något annorlunda, och dessutom nytt för min del. Efter en del dans och massa babbel tog blev det en sväng på stan. Är ju årets fattigaste helg, men tycker att det var en hel del folk ute igår iallafall. Jag förstår ju inte riktigt, då jag alltid lägger undan pengar så jag inte ska stå där i slutet av månaden med noll kronor på kontot. Gör en budget people, tips - något jag också ska bli bättre på, för det är faktiskt grymt!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och titta på en mysig film, har ni några tips??
Kram!

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
Well the last two films I watched I thought were very good. The first was "Pound of Flesh" with "The Muscles from Brussels" , haha, aka Jean Claude Van Damme, but it's not a chick flick really. But the second one I can strongly recommend was even better, "Kelly & Cal" with Julliete Lewis and Jonny Weston, the acting was superb, it's a very original, smart, funny script and story
https://www.youtube.com/watch?v=eHQ_WImurh0