A day off

Livar upp denna gråa och regniga måndag med ett par bilder från Manchester. Vädergudarna bjöd på sommar och vi drack rosésangria och åt fantastisk hummus med tillbehör. Det hade jag inte tackat nej till nu!

Idag har hösten verkligen tagit över känns det som, det har varit grått sen jag vaknade imorse, något som inte gör mig särskilt pigg tyvärr. Men trots det har min dag varit väldigt bra, har nämligen varit ledig idag vilket var väl behövligt. Jag har varit iväg och tränat (vilket gick riktigt bra dessutom!!), och mest tagit hand om mig själv. Har ju kärat ner mig i mina nya ansiktsprodukter från Dermalogica, det är ju nästan roligt att tvätta sig nu haha, ett projekt jag kan tycka är väldigt jobbigt annars.. Nu är min ansiktsrutin i ca 5 steg varje dag, och hittills har jag lyckats! Huden mår ju så mycket bättre när den blir omhändertagen, framförallt under vintern för min del då jag blir väldigt torr.

Nä nu ska jag faktiskt krypa ner i soffan och sätta på någon film och äta vegansk quinoachips (nya beroendet), har ni något filmtips??

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
ser gott ut!
nouw.com/claratime
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Det var det verkligen!!
nouw.com/josefineeriksson
Annasalminen
Annasalminen,
Såå gott de ser ut
nouw.com/annasalminen
IP: 82.99.3.229