Årsresumé del 1

Färsk juice // Paradis

Våra älskade gungor // Jag & och en av de jag reste med, Albin

Mitt hår var 3 mil långt // Kan man dricka för många kokosnötter??

Mitt 2015 startade lite innan, när jag åkte iväg till Asien i december. Vårt första stopp var Thailand, där vi stortrivdes och spenderade en hel del tid. Första gången var vi inte där så länge men vi åkte ju tillbaka sista månaden av resan och var där i flera veckor (åkte runt förstås). Vi hade dock våra favoritställen, Koh Phi Phi och Koh Tao var två av dem. Jättefina öar på varsin sida av Thailand. Mycket backpackers, fantastisk dykning, skönt häng på stranden och roligt "uteliv"! Sen kan ju bilderna tala för sig själva, behöver kanske inte påpeka att det var fint? ;-)

Sedan finns det en del andra ställen vi inte hann med jag gärna hade velat besöka som jag hört mycket gott om. Det är bland annat Koh Lipe och Koh Chang, lite lugnare men otroligt fina öar. Men förhoppningsvis hinner vi med Koh Lipe denna gång!

Trodde inte att jag skulle falla för Thailand då det är så turistigt som man hört, men fel hade jag. Så ska ni bort till Asien tipsar jag att åka runt lite i Thailand, för det finns så många olika sidor av det.

Monkey Island utanför Phi Phi

  • Travel

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
så fina bilder!!
nouw.com/lovisabergquist
jellen
jellen,
Jag älskar den sista bilden - motivation under gråa, regniga dagar i Sverige!
nouw.com/jellen
IP: 82.99.3.229