Att förlora någon du älskar

Tillägnad en vän

Alla kommer vi gå igenom det någon gång, det där som hugger en i bröstet och får en att vilja försvinna från jordens yta - att förlora någon du älskar. Smärtan är helt outhärdlig och du vet inte hur du ska överleva framöver. Du kan ju inte se dig ett liv utan denna personen. Just nu sitter du bara och tänker på allt fantastiskt ni har upplevt och gjort tillsammans, er relation var felfri. Han var felfri. Just nu hatar du kärlek och att du ens begav dig in i den från första början. Just nu vill du kasta allt åt helvete, samtidigt som du vill ha honom nära igen. Du går ständigt in på hans facebook och instagram, samtidigt som du vill sluta följa och ta bort honom som vän för att visa att du inte bryr dig. De 100 miljoner tankarna gör snart så att ditt huvud exploderar. Vad är det för fel på mig? Varför vill du inte ha mig?

Det kommer ta ett tag att gå igenom detta, och låt det få göra det, men låt det inte ta över dig och ditt liv. För när det känns som du har förbrukat alla tårar du har under ett liv, så kommer den dagen. Dagen då du känner dig oövervinnelig. För du är så jäkla bra! Du omger dig med personer som ger dig energi, istället för att ta den ifrån dig. Du gör saker du mår bra av, du lyckas med det du gör och du känner att du kommer gå hur långt som helst. För det kan du, det gäller bara att du vill.

Glöm inte att älska dig själv, offra allt för dig själv som du hade gjort för den där personen. För i slutändan, är det du som är viktigast. och dig själv får du inte förlora.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,