Best weekend - in details!!!

Julia & jag, min soulmate.

Jisses vilken helg! Det är först nu allt har landat och jag insett hur roligt jag haft det och allt jag gjort. Fredagen bestod av förberedelser inför bloppisen och sedan tacomys hemma hos mig med Elin. Vi var spända på morgondagen och fick skrattattacker från ingenstans haha, ren lycka!

Lördagen började tidigt och jag var faktiskt riktigt nervös inför bloppisen, vet inte riktigt varför och nu i efterhand hade jag ju ingen som helst anledning till att vara det! Det gick riktigt bra och det var roligt att så många kom, var några av er där? Fick iallafall sålt en hel del men har även en del kvar, så kanske kommer en till framöver... Men något mindre! Det är ju faktiskt så bra att någon med nya ögon kan ta över kläderna man själv tröttnat på. De andra tjejerna hade till exempel såå mycket fint som jag inte förstod att de kunde göra sig av med! Fick med mig två skjortor från Julia haha, kunde ju inte komma hem tomhänt ;-)

Sedan var det bara hem för att fixa inför kvällen, min födelsedag skulle firas med mina vänner. Hade en sån fantastiskt rolig kväll att jag ler bara jag tänker på det. Lyckoruset upplevdes helt enkelt.
Vi åt pizzor som jag hade gjort (på ligabröd, tips!), drack vin och bubbel och lekte charader, älskar lekar, det höjer ju partystämningen till 110%! Där emellan satt vi bara ner och pratade om livet och allt där till, och alla var lika taggade på en rolig kväll, stämningen var helt på topp! Fick dessutom så fina presenter, bland annat biljett till Coldplay!!

Kvällen dansades sedan vidare på Push där jag tror vi alla hade en toppenkväll, det verkade så iallafall! Tack alla inblandade för en fantastisk helg, ni är bäst!

Fler bilder kommer!

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Åh vilken fin blus? Var kommer den ifrån? 😊
westergrens
westergrens,
åh va fin du är!!
nouw.com/westergrens