Earn extra money while shopping

För dig som handlar ofta online är detta ett hett tips till dig!

Bonustjänsten Wifog belönar dig för saker du gör online, så för dig som ofta är online är detta perfekt. Du tjänar poäng när du shoppar på olika hemsidor som till exempel Nelly, men även när du ser på reklamfilmer eller deltar i olika undersökningar. Dessa poäng kan du sedan använda till att att köpa ett stort utbud av olika presentkort eller sänka dina mobilkostnader - det sistnämnda är ju guld värt!
Att jag genom att köpa den här snygga sammetsklänningen bland annat, i slutändan kan betala min mobilräkning?? Haha kan ju inte bli bättre!

Om du ändå är i farten och ska köpa ett par nya skor hos Nelly.com kan du lika gärna passa på att bli belönad med poäng hos Wifog! Dessutom får du även upp till 10% återbäring från någon av Wifogs 150+ anslutna butiker, som Nelly, Bubbleroom och Boozt med flera.

Läs mer om Wifog på Nouw Magazine här!

Kom igång och tjäna bonuspoäng på nätet redan i dag:

1. Du signar enkelt upp dig på Wifog.com genom att svara på några frågor och du får direkt 100 poäng i bonus när du blir medlem.

2. Du kan sedan svara på fler frågor om dig själv och vad du tycker om för att tjäna ännu fler poäng. Något som bara tar ett par minuter!

3. Tips är att sedan ladda ner Wifog Smart, en plugin som automatiskt påminner dig när du kan få din belöning på hemsidor. (Då slipper du själv ta reda på ifall du får bonus på denna webshop eller inte)

4. Nu är det bara att sätta igång - Happy shopping!!

Artikeln är i samarbete med Wifog.com

Gillar

Kommentarer

LovisaEdithEbba
LovisaEdithEbba,
Verkligen något värt att testa! 😊
nouw.com/lovisaedithebba
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Jaa det är så bra verkligen! 😃
nouw.com/josefineeriksson