Energi till max idag!

Mina absoluta favoriter just nu, produkterna från Rapsodine. Oljan är en klass i sig och skrubben är så härlig, alldeles lagom "skrubbig" haha eller hur jag ska uttrycka mig. Perfekt att använda efter ett svettigt träningspass som idag. Dessutom doftar de fantastiskt och handkrämen ligger i handväskan varje dag. Nästan blivit som beroende av den!

Godmorgon! Vaknade pigg som en tupp kl 07.15 imorse och såg att solen lyste. Det gjorde mig ännu piggare! Slängde i mig lite lätt frukost och begav mig sedan till gymmet, haha att jag går till gymmet kl 08.30 är fantastiskt, mer av detta Jossan!

Nu har jag kommit ur en dusch och ska börja planera dagen, vad ska jag ha på mig, hur jag ska hinna möta upp alla osv osv. Tror denna dagen blir i topp, trots att det är (väldigt) kallt ute. Hade velat ha vantar imorse när jag gick till gymmet - i augusti!? Så ta på er ordentligt ni som ska gå, sen hörde jag tydligen att det redan är väldigt lerigt inne på Slottskogen, så ta inte på er era nya vita sneakers ;-)

Gillar

Kommentarer

Mathilda Ljungberg,
Men åh vad inspirerad jag blev! Får bli min nästa veckas utmaning: att gå till gymmet kl 08.30 och köra ett härligt pass. Det mår man bra av!! 😊
www.youtube.com/channel/UCgAAWUouu3mDhfoGa
amandaolinnea
amandaolinnea,
Gud så fin du är!!/A
nouw.com/amandaolinnea