Har du ofta klädpanik?


Klädkris, klädångest eller klädpanik, ja you name it, där har vi väl alla varit någon gång. Känns som jag är där alldeles för ofta, vare sig jag bara ska ut på stan eller iväg på någon tillställning. Står där förstelnad och tittar in i min garderob och hittar INGENTING, allt är fult och sitter dåligt, någon som känner igen sig? Har länge funderat på hur man ska göra för att slippa dessa dagar. Tror dock att det alltid kommer komma något tillfälle då klädpaniken träder fram men har försökt lista några tips för att åtminstone dämpa den eller slippa den vissa dagar!


Klädpanikkrisångesttips

1. Börja med att rensa - I vilket syfte sparar du kläder? För att de är något du använder eller är det enbart ett minne?(där känner nämligen jag igen mig...)
2. Bjud över en kompis för att hjälpa till och få en annan syn på din garderob!
3. Organisera sedan garderoben efter ett par kategorier, till exempel vardagskläder och festblåsor.
4. Försök att acceptera vad du trivs i och håll dig till det och inte jämt och ständigt drömma om den mest fashionabla outfiten.
5. Gör en mapp på datorn med outfitbilder, perfekt att kolla igenom när du inte kommer på något att ha på dig.
6. Har du, som jag ofta gör, provat alla klänningar och festkläder du äger innan du ska iväg? Och vill mest bara ligga hemma under täcket den kvällen istället för du tänker du kommer vara fulast ikväll? Då försöker jag skita i allt jag provat. Sätter på Flawless med Beyonce, tar på mig min favorittisha, några jeans och sätter istället på mig mina snyggaste klackar och kanske sminkar mig det lilla extra.
7. Jag vill ofta ha något nytt på mig varje dag (hur dumt..?), så istället för att köpa en ny klänning varje gång så försök se plagget med olika glasögon. Kanske kan sätta ett skärp i midjan? Vända den bak-å-fram? Ha skinnbyxor under din svarta klänning? Här är det bara fantasin som sätter stopp!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Vart är bilden på tröjan från julkalendern?!😮❤️
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Hihi kommer imorgon förmiddag! ❤️
nouw.com/josefineeriksson
Sara
,
Hej kan du inte visa hur du sminkar dig, visa din produkter vad för smink du har/använder ❤️
Josefineeriksson
Josefineeriksson,