HELG!

(Adlink) Klänning här, finns i flera olika färger. Ett säkert kort i garderoben!
(Använd koden "jjjossan20" för 20% rabatt")

Hej fredag! Har precis jobbat klart för dagen så nu tar jag helg, hur underbar är känslan att sluta tidigt på en fredag och känna att man är klar för dagen?? Oslagbar!
Nu ska jag ta och få i mig lite mat och bara vara, sedan blir det en sväng till gymmet och till kvällen ska jag träffa Klara som är hemma igen, perfekt fredag helt enkelt. Har ni några roliga planer till helgen?
Kram på er

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Gud vad jag älskar din blogg! Hittade den igår och har redan klickat mig igenom alla inlägg i ditt arkiv 😃 Du är en sjukt bra inspiration både föe att du är sjukt vacker och har top notch kläder men även för att du skriver sjukt fint 😉 Jag blir jätteintresserad av dina resor du gjort och har länge själv funderat på att resa till både thailand och australien men vet inte om dethär med backpacking är min grej få jag är sämst på att packa minimalt, haha 😋 Hur har du gjort med packning nör du rest? Vad ska man tänka på och har du någon bra packlista man kan få ta del av 😉 Backpackade ni eller reste ni med typ rullväskor? Du värkar sjukt härlig och din kärlek till livet inspirerar! Kram 😊
Johan
Johan,
Snygg klänning.
finest.se/soulful
IP: 82.99.3.229