Höstens skor

Sammet

Ingen har väl missat trenden med sammet som tar över marknaden just nu, sätt sammet på allt! Även skorna, har ett par liknande som de blåa nedanför påväg hem till mig! Ser så fram emot att bära upp dem med bara jeans och en tshirt.

River Island // Moda Operandi

Sock boots

Ännu en trend som blivit het de sista är "strumpskorna", de som sitter åt på benet. Vare sig de går upp en bit på ankeln eller hela vägen upp. Hade jag haft längre ben hade jag helt klart kört på de långa, dock inte testat ett par.. Kanske blir att gå in på Zara för att testa!

Steve Madden // Zara

Ballerina

Ballerina-skorna har väl alltid funnits i princip, men nu är de tillbaka med snörningen som pricket över i:et. I like it!

Zara // Mango

Retro-inspirerade platforms

Ett par rejälare klackar är både snyggt och klokt att ha, framför allt i Sverige med tanke på vädret vi har att se fram emot det kommande halvåret haha. Funkar både till vardags och till fest, tror detta blir en sko jag kommer ha som favorit!

Asos // Topshop

Slip-in heels

Favoriten just nu, benen blir långa och snygga och med bredare klack fungerar de hela kvällen. Köpte ett par beiga samt svarta i Manchester, är så nöjd!

Senso // New Look

Vad har ni för favoriter?

  • Fashion

Gillar

Kommentarer

alvaholmskold
alvaholmskold,
Riktigt snygga!
nouw.com/alvaholmskold
kamillahaaland
kamillahaaland,