Höstlista

Vad är det bästa med hösten?
Att få spendera mycket tid i soffan, bland tända ljus och dricka varm choklad med de man älskar. Att sitta och spela sällskapsspel med några vänner och skratta kvällen lång, utan att känna att man behöver gå ut på stan, tycker det är så kul att spela spel men gör det allt för sällan.
Att få vira in sig i stora halsdukar och andas in den friska luften (älskar krispig vinterluft!). Annars är modet allmänt snyggt under hösten vilket är ett plus i kanten, och jag kommer köra på mycket lager på lager.

Vad kommer du att äta i höst?
Jaa du... Lär bli en del grytor och soppor, långkok osv. Har en favorit som vi brukar göra ett stort lass av som räcker i flera dagar - Linssoppa! Nyttigt och supergott. Annars blir det nog mycket som vanligt, brukar inte ändra mig så mycket.

Vad kommer du att dricka i höst?
Ja det är nog samma här, ungefär som vanligt... Fast mer té och varm choklad kanske? Har även börjat göra min egen råsaft nu igen, perfekt när det finns massor av svenska äpplen för tillfället. Favoritmixen är äpple, morot, ingefära och apelsin, mums. Viktigt med lite extra vitaminer under detta halvåret också.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Det blir nog mycket av jeansen i inlägget nedanför, sedan främst varma och bekväma tröjor, kanske med en skjorta under för det lilla extra. Jag kommer att använda mer accessoarer för att liva upp en outfit som mest består av byxor och en stickad tröja.
När det gäller ytterkläder så blir min svarta fuskpäls och mina kappor (har en svart och en kamelfärgad) de som används flitigast. Och när det är så där extremt kallt med snöstorm osv, då åker den tjockaste (och fulaste
😜) dunjackan på!

Vad kommer du att lyssna på för musik?
Ohh, jag har så mycket musik som jag kopplar till hösten/vintern. Det blir mycket lugn och akustisk musik. På sommaren skulle jag kunna lyssna på partymusik dygnet runt, men inte nu, nä fy. Mycket Conor Maynard för min del, lyssna på min favorit här.

Vad har du för höstplaner?
Mina höstplaner i år är så oplanerade de kan bli tror jag, vilket känns lite annorlunda. De senaste två åren har jag haft mina långresor att se fram emot men nu är det tomt haha. Nä men har bestämt att ägna denna tid åt mig själv, ska må så bra jag bara kan må och där med bli så glad och härlig bara jag kan bli! 😁
Träningen är igång nu och jag mår redan bättre efter några dagar, kommer nog bli många långa bad med ansiktsmask och hemmaspa. Sedan hade jag dock velat åka iväg en helg på (riktigt) spa för att komma bort lite, typ Tylösand som jag älskar. Annars ska jag och ett par av mina tjejer försöka komma iväg till Köpenhamn en helg, vilket jag verkligen ser fram emot!

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
Så sjukt fin!
nouw.com/rakeleb
maddekk
maddekk,
Så utrolig fin du er!
nouw.com/maddekk