Inspo och stylingtips inför Way out West

Way out West-inspo

Använd koden "jjjossan20" för 20% på hela ditt köp!

Inlägget innehåller adlinks.
​En enkel och bekväm klänning fungerar alltid, blev lite småkär i denna, älskar den blåa färgen! Jag hade nog matchat den till ett par stora ringar i öronen istället för en choker dock. Ni hittar den här. // En snygg kjol fungerar alltid, antingen matcha med en crop top eller en slapp t-shirt, och här tycker jag chokern passar in! Ni hittar den här.

Varför inte ta fram dina former lite mer, denna beiga klänning tycker jag är perfekt, inte för mycket men det händer ändå någonting. Passar både till sneakers under dagen och klackar till kvällen! Ni hittar den här. // Ännu en kjol, kan man få nog av jeanskjolar tro? Nä tror inte det, denna kjol finns här och en kortare variant här.

En snygg kaftan/kimono kan verkligen göra en hel outfit. Behövs inget speciellt under utan räcker att slänga på sig den så är outfiten klar. Jag hade matchat antingen med en simpel klänning som på bilden eller jeansshorts och t-shirt under. Kaftanen hittar ni här. // Jeans för den som inte vill gå barbent, jag hade valt en skinnjacka till dessa och en hatt på huvudet. Ni hittar dem här.

Hade tänkt att ta med någon playsuit, innan jag kom på hur jobbigt det är att gå på toa med dem i vanliga fall - tänk då på en trång bajamaja på ett festivalområde, nej tack haha! Den sparar vi till ett annat tillfälle!

Gillar

Kommentarer