Laddar upp

Min fina klänning & choker kommer från Mura Boutique

Hej fina ni. Sitter nu påväg från ett möte och ska nu vidare till jobb. Det var ju möte inför Way out West och jag börjar bli riktigt taggad! Ska bli så kul att få jobba mitt i nöjet, kommer hända så mycket kul på Villa Belparc.

Jag ska ju också "gå" på festivalen, så det gäller att komma på vad jag ska ha för kläder.. Vad har man på sig på en festival - när det är 10 grader, storm och regn? Kanske ska satsa på roliga accessoarer istället? Får fundera under dagen helt enkelt! Hade jag fått drömma hade jag ju velat springa runt i min klänning på bilden.
Är dock övertygad om att dagarna kommer bli så roliga ändå!

  • Fashion

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Hejsan fina du! Alltså du är ju bara hur fin som helst! ❤ Jag tycker förresten det är roligt när större bloggare som du hissar andra mindre bloggar, så att vi får synas lite också. Det skulle vara väldigt kul om du hade en veckans blogg tävling på din blogg, kanske nästa vecka typ? Det är alltid ett kul inlägg att läsa och det skulle vara kul att få synas på din fina blogg. Du och din blogg är verkligen bäst! Har följt den i flera år, och du är en stor inspiration för mig. Kram! <3
Johanna
,
* i vad som känns som flera år haha