Listan som får dig att må lite bättre

Ibland är inte söndagar så roliga som man kanske önskade, antingen har man ångest inför jobb eller skola dagen efter, eller så är man trött sen lördagsnatten osv.. Men det finns faktiskt en del saker du kan göra istället för att bara ligga i soffan och gräva ner dig i dina negativa tankar!

Söndagslistan

* Ta dig till närmsta affär/café och köp en extra god frukost eller lunch, har du tillräckligt nära så gå gärna eller varför inte ta cykeln. Både frisk luft och lite motion gör dig piggare och gladare!

* Gör en söndagslista på Spotify, med musik du tycker är extra bra och peppande. Eller kanske bara lugna låtar? Du väljer! Min favoritlista har ni här!

* Ha hemmaspa! Lägg ansiktsmask, bada fotbad, ha manikyr & pedikyr. Ta ett bad och skrubba igenom kroppen ordentligt. Har du ingen skrubb hemma kan du lätt göra din egen. Blanda antingen socker, salt, eller till och med kaffesump med mandel- eller olivolja.

* Ta en promenad, antingen med en vän eller "med en vän på avstånd" som jag brukar göra med mina vänner ibland. Då går båda ut och går samtidigt som vi pratar i telefon, mycket roligare än att gå själv!

* Gör en lista inför nästa vecka, vare sig du har mycket roligt att se fram emot eller inte kan det vara skönt att ha en planering för att minska stressen.

* Gör en lista över dina drömresemål och läs på lite om varje ställe, gör en mapp i datorn med bilder som inspirerar dig och som du kanske har som mål här i livet, till exempel att åka till NY.

* Kanske onlineshoppa något, behöver inte vara särskilt dyrt. Många har mycket snyggt till bra pris och även gratis frakt, till exempel Asos!

Gillar

Kommentarer

corneliahinnerson
corneliahinnerson,
blendas
blendas,
Så härlig!
nouw.com/blendas