Mina planer i veckan

Måndag:
Idag ska jag utöver jobba inte göra någonting, alls. Behöver vila kropp och sinne så gott som det går, för att känna mig utvilad för resten av veckan. En mjukstart på min vecka helt enkelt

Tisdag:
Träning är bokat och ska bli skönt att kicka igång dagen med lite svett. Ska börja bli bättre med morgonträning, det är så mycket härligare efteråt, när man är klar med träningen och har dagen kvar. Istället för att det ska ligga och gro hela dagen och ge mig ångest. Mer morgonträning helt enkelt.
Därefter blir det hem och göra mig redo för jobb.

Onsdag:
Idag är jag ledig från caféet där jag jobbar och kommer istället lägga min tid på att komma ikapp med allt jobb som bloggen och instagram medför. Inkorgen med mejl börjar svämma över och jag ska göra en planering över min blogg då lite förändringar, och förbättringar kommer ske.
Ska även försöka åka och hälsa på min guddotter och hennes nyfödda lillasyster, nu när jag äntligen är helt frisk från min långdragna förkylning.
Till kvällen blir det första adventsmys med Nouw, tjiho!

Torsdag:
Ska förmodligen möta upp Annie för ännu en fotografering, nu när glöden är igång hos oss båda får man passa på. Denna gången kommer vi däremot köra i studio, då vädret är som det är och framför allt temperaturen ute haha. Skönt att slippa stå och frysa och istället utforska studion och se vad vi kan skapa där.

På kvällen ska jag möta upp Erica för middag, vår nya tradition. En gång i månaden ska vi ses och äta middag ute, vare sig det blir på en fancy restaurang eller Subway! :-)

Fredag:
Kommer börja min fredag för jobb, men vad gör det när man sedan ska träffa bästis som kommer ner till Göteborg! Vi ska ha en helkväll ihop och jag ser verkligen fram emot det. Trots att vi pratar varje dag så känns det ändå som vi har 1000 saker att prata om när vi väl ses, men så är det väl alltid.

Lördag:
Ska njuta av en ledig helgdag. Äta långfrukost, kanske brunch och sen ta en sväng på stan och en kaffe eller två. Jag hoppas på fint väder så man kan njuta av första advent, som det är till helgen - vilket är helt otroligt. Nu drar ju även jul på Liseberg igång, men jag vill ha snö när jag går dit, så jag håller lite på det besöket!

Söndag:
Kommer avsluta denna vecka både med jobb och i soffan. Känns väldigt bra, att inte slappa bort dagen totalt men ändå bara få vara och ta hand om mig själv.

Gillar

Kommentarer

Bea
,
Vad heter du på snapchat? 😊
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Har tyvärr inte snapchat! Kram
nouw.com/josefineeriksson
annabjordal
annabjordal,
Så lekkert med hvitt på hvitt i forskjellige materialer <3
nouw.com/annabjordal