Mina sminkfavoriter

Smink är något jag tycker är väldigt roligt, kanske beror det på att jag är en väldigt kreativ person och ser det nästan som att måla en tavla. Även om jag inte själv går sminkad varje dag tycker jag att det är så kul att testa mig fram och lära mig nya tekniker osv. Detta leder också till att sminklådan växer och det ligger en hel del produkter där i haha. Men jag har mina favoriter som jag tänkte dela med mig av. Funderar även på att göra en tutorial där ni kan se allt lite tydligare och steg för steg, vad tycker ni??

Favoriterna samlade, läppbalsamet från Belweder är en stor favorit just nu. // För en månad sedan testade jag för första gången ekologiska sminkprodukter, och jag blev helt fast. Mineralpudret är det bästa jag testat och det brukar jag använda till vardags. Både det och nagellacket på bilden kommer från Miss W. Så det är verkligen ett tips från mig, kör ekologiskt även på smink.

Produkterna jag använder dagligen

Matt läppglans från Maybelline som jag nästan använder dagligen och likadant med ögonbrynspennan från Benefit, helt klart bästa jag provat! // Primer från No7/ Mineralpuder

Produkterna till helgen

Senaste inköpet senaste favoriterna, ett matt läppstift och läppenna från Mac. Läppennan heter Currant och läppstiftet Instigator.

Den perfekta ögonskuggepaletten behöver väl alla, detta är min personliga favorit. Jag går alltid i bruna/beiga/guldaktiga toner när det gäller ögonskugga för att få en lite mjukare look än det blir med till exempel svart. Har även börjat använda mig av en orange färg då det verkligen får min ögonfärg (gråblå) att sticka ut lite extra. Min highlighter från Benefit har jag haft i ett par år nu och kommer nog inte byta ut den, den skimrar så fint i guld och är underbar på sommaren när man är lite solkysst.

Gillar

Kommentarer

Paula
,
Ja tutorial !!! 😊
Viktoriagronlund
Viktoriagronlund,
Har funderat ett tag på att skaffa mig ett mineralpuder, vars kan man hitta dedär och ungefär hur mycket kostar det? 😊
nouw.com/viktoriagronlund