My daily makeup

Mascara från Dior, Contouringkit från Make up forever, eyebrowkit från Sephora.

CC-cream från L'oreal , Lipbalm, rouge/lipcolour, highlighter samt concealer från Benefit.


Fick en frågan om jag inte kunde visa hur jag sminkar mig och vilka produkter jag använder, och absolut kan jag göra det. Har det senaste året för upp ögonen för smink och tycker det är så kul! Förut tyckte jag inte det var särskilt kul alls att köpa smink, men nu blir jag som ett barn på julafton när jag köpt något nytt.
Tycket om att prova lite olika märken, men mitt absoluta favoritmärke är Benefit (säljs på bland annat Sephora), deras produkter är guld.

Så tänkte gå igenom lite snabbt min rutin till vardags, så tar jag festmakeupen i ett annat inlägg.
När jag sminkar mig till vardags blir det väldigt naturellt (om jag inte ska iväg på något särskilt). Min CC-cream är underbar, den färgar sig efter din egen hudton, och blir inte för täckande. Så den använder jag mig av först, sedan concealer för att dölja de mörka ringarna under ögonen. Har jag bråttom kan jag nöja mig här. Annars fortsätter jag med att fylla i brynen lite grann, har ju väldigt mörka från början så behöver inte göra så mycket. Efter det tar jag highlighter på kindbenen och lite mörkare färg från mitt contouringkit nedanför för att markera kindbenen ytterligare. Avslutar med mascara samt lipbalm!

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
emmafelsing
emmafelsing,
HUUUUUUUUR fin är inte du!!
nouw.com/emmafelsing