Nej, du växer inte av att trycka ner någon annan.

Tyvärr finns det alldeles för många av dem på vår jord. Människor som anser att de blir starkare individer genom att trycka ner och förminska någon annan. Jag är så otroligt trött på det och förstår inte anledningen för fem öre.
Att det konstant ska vara någon sorts tävling mellan människor, ibland omedveten och ibland medveten. Människan vill ju gärna vara bäst, och det känner jag också såklart igen mig i, för vem vill inte stå på högsta prispallen? Men jag skulle däremot aldrig göra någon annan illa, framför allt inte en vän, för att ta mig dit.

Vi behöver bli bättre på att peppa varandra, pusha varandra åt rätt håll istället för bakåt. Vi behöver hjälpas åt för att få alla att synas. För hur mycket coolare är det, att till exempel få hela ditt tjejgäng att synas än bara du, ensam? Tyvärr tycker jag att vi tjejer (då det är det jag kan relatera bäst till) behöver bli bättre på detta. Det kan ofta ligga en konkurrens i luften och trots att man är vänner så blir det ibland en omedveten tävling mellan oss . Allt ifrån vem som är snyggast för kvällen eller mest framgångsrik i livet. Alltid denna jämförelse, och vi ser den överallt, både i dokusåpor på tv (The Bachelor) och varje dag i verkliga livet. Om inte vi tjejer står upp för varandra, hur ska då andra göra det? Jag påminner mig ofta om att lyfta andra tjejer, gör du det också.

Spela inte mot varandra, utan lyft varandra, vi är faktiskt varandras medspelare.

Gillar

Kommentarer

Annasalminen
Annasalminen,
Håller helt med!! Det är så synd att det ofta är så.
nouw.com/annasalminen
rebeckaingsmy
rebeckaingsmy,
Så bra inlägg och tyvärr sannar ord! Livet hade blivit hade ju blivit så mycket bättre om vi lyfter varandra istället och glädjs av varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar. Delad glädje är ju liksom dubbel glädje!
nouw.com/rebeckaingsmy