Nu kör vi!


Så, nu kickar vi igång denna veckan! Den ska bli så bra, har jag bestämt mig för. Igår hade jag den där extrema söndagsångesten som vi alla drabbats av någon gång. Jag vet inte om jag ville gråta, skratta, ligga inne under täcket eller ut och springa. Mitt huvud var kaos, usch, jag tycker det är så jobbigt. Dessutom var jag ju ledig för en gång skull, så då blir jag irriterad att min lediga dag ska förstöras av denna ångest, och så får jag ännu mer ångest. Ja de där härliga onda cirklarna...
Nä så nu ska jag försöka vända detta istället, det är ju ändå julafton snart... Då ska man vara glad har jag hört. Men ibland är det inte så lätt, men ska endast vara kring människor som sprider positiv energi av denna veckan, som jag mår bra av, för det har jag ju flera stycken.
Idag blir det jobb för hela slanten, vi hörs senare, kram!

Gillar

Kommentarer

A
,
Hej Josefine! Du är en himla snygg och inspirerande tjej. Gillar verkligen din blogg.
Jag har under en längre period lidit av väldigt mycket ångest. Jag jobbar mycket med det, men en av sakerna som hjälper mig rätt så mycket är när andra skriver om det. Skriver hur de också lider av det. För då inser jag verkligen att jag inte är ensam i detta, att det inte är jag som är galen. Och just eftersom du skrev om ångest i detta inlägg så undrar jag om du skulle vilja skriva om det i bloggen.. om hur du känner osv. God jul fina du!
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Wow, du ska veta hur glad jag blev av denna kommentar och dina fina ord. Det är precis detta jag vill, kunna inspirera. Självklart är detta något som kommer dyka upp igen i min blogg, kanske mer i ett specifikt inlägg som du säger, då jag anser att ångest inte är något att skämmas över. Men till dess får du gärna mejla mig (jeriksson94@live.se) så kan vi prata mer där, kram tjejen!
nouw.com/josefineeriksson