Nya glasögon och lite vilsen just nu // New glasses and a bit lost

Nu har jag fått hem mina glasögon med rätt styrka i, ni hittar dem hos Nividas, min modell heter Paris.
// My new glasses has finally arrived, find them at Nividas.

Hallå gänget, hur mår ni idag? Jag ska alldeles strax göra mig i ordning för att möta upp @elinskoglund på en lunch, vi försöker få till en lite då och då, vilket är sån mysig tradition som ger lite extra lyx i vardagen på något sätt. Annars har jag inte hunnit göra alls vad jag hade planerat hittills idag. Jag har så otroligt svårt att komma upp ur sängen på morgonen för tillfället, huvudet hänger inte riktigt med och inte kroppen heller för den delen. Hela jag känner mig ganska svävande, vilsen och förvirrad. När det är nya saker som händer som jag inte är van vid, till exempel att börja studera, då fylls jag av analytiska tankar som tar över och i sin tur leder till oro och ångest. Jag tror jag oroar mig över om jag kommer passa in i skolan, i min klass. Om jag kommer tycka det är roligt, om jag ens kommer klara av kurserna, tänk om jag är mycket sämre än alla andra? Men jag fixar det här, det vet jag. Men ibland är jag lite vilsen och vet varken ut eller in, men det är faktiskt okej att vara det, för det tror jag att vi alla är någon gång.

Hoppas ni får en härlig tisdag, det förtjänar ni, kram!

// Hi sweeties, how are you today? I'm about to get ready for a lunch with @elinskoglund , we try to have lunch together every second week or so, and I love that.
I had a few plans on my schedule this morning but I haven't done anything. I find it so difficult to get out of bed in the mornings right now, my head isn't working as it usually does and neither is my body. I feel a bit confused and lost right now. I think it's because when new things happens in my life that I'm not used to, like starting school again, I get these millions analytic thoughts and that leads to anxiety. I think I worry about if I'll fit in the school, if I'll make it through etc etc. But I know I will... somehow. But right now I am lost and doesn't really now what's best or not, but that's okay, as I guess we are feel that way some time in our lives.

Hope you all get a lovely Tuesday, because you're worth it. xx

Gillar

Kommentarer

nachtweij
nachtweij,
Men så fin du är i glasögonen! Och det kommer gå super med plugget, all lycka till <3
nouw.com/nachtweij
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Åh men tack fina du - för bägge delarna!! <3
nouw.com/josefineeriksson
T
,
Du är ju så snygg så man dör!!!