Nyårslöfte?


Texten på skylten här över blir mitt nyårslöfte i år, helt perfekt enligt mig, det är något man till och med kan hålla kanske! Har ni några nyårslöften? Jag har som sagt tidigare år hållit mina nyårslöften i en månad och sen struntat i dem. Så detta med konkreta nyårslöften, som att jag ska börja träna mer, sluta äta godis osv det fungerar inte för mig. Dessutom är ju godis väldigt gott :-)! Nä men "Do what you love, love what you do", helt klart bästa nyårslöftet enligt mig,

Godmorgon förresten! Hur mår ni? Jag har ont i HELA kroppen från gårdagens träning, kan tycka det är skönt med träningsvärk till viss mån, men när det känns som man blir skjuten i benen när man sätter sig ner på toaletten är det jobbigt... Typiskt mig att ta i för mycket första gången.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning, en lunch på stan väntar!

Gillar

Kommentarer

EmelinaLovisa,
Fin blogg du har!

Kram
www.besties.devote.se
Catarina
,
Hej Josefin! Hittade precis hit! Jag är nyinflyttad i Göteborg och undrar vilket gym som är det bästa? Är det NW eller SATS som gäller här i stan? Jag bor på Kungshöjd, så båda kedjorna har gym som ligger nära. Vilket tycker du bäst om? Ha en fin lördag!
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Hej! Jag tränar själv på F&S(finns nära dig också) då jag trivs väldigt bra där, men har hört att SATS är grymt! Kram
nouw.com/josefineeriksson