Så jäkla bra!!

Godmorgon härliga ni!
Idag känner jag mig fylld med energi, men det är tur det för har en hel del att göra.
Igårkväll var jag iväg på Liseberg förresten, och herregud säger jag bara, haha!!! Det var inte förrän ett par timmar senare när min kropp och hjärna insett att jag överlever detta som jag kunde slappna av och tyckte det var riktigt kul. Måste säga att Liseberg har gjort detta så jäkla bra, kändes som att gå runt i en film. Bara nöjesparken i sig var så mysig och bra gjort, men sen spökhusen förstås. Vi hann tyvärr bara gå 2 (av 4) spökhus då det var sån otroligt lång kö till allt. Men vi började med Zombie-huset, och jag stod nog och kallsvettades alla 45 minuter som kötiden bestod av. Sedan hann jag dock inte uppfatta så mycket där inne då vi nästan sprang igenom. Nu i efterhand hade man velat ta det lite lugnt, men aa tjena, lätt att säga när man står i ett rum och fyra zombies springer efter en...!!

Efter det gick vi också Spökhotellet Gasten som de ändrat om lite. De går någon smitta på hotellet så det luktar spya och spökena (?) kräks och grejer, otroligt mysigt! Men den var riktigt bra, och där gick vi lite lugnare så det blev mer än upplevelse. Så tro inte att det är vanliga gamla Gasten, utan gå den också om ni ska dit! :-)

Jisses vilket inlägg det blev, men är man exalterad så är man! Vill typ gå dit igen?? Ni bör verkligen gå dit iallafall i veckan om ni hinner!

Gillar

Kommentarer