Sista veckan

​Då kickar vi igång sista veckan hemma i Svergie!  Nu börjar nerverna definitivt komma, dessutom är det värsta jag vet att flyga - och vi har ju en del timmar uppe i luften framför oss... Får bli åksjuketablett så jag blir lite trött.

Sitter just nu och klunkar i mig kaffe och ska strax börja göra i ordning mig, idag ska jag träffa Linnea för att plåta och sedan ska jag sätta igång med min packning. Tänkte ta en runda till apoteket för att köpa på mig vätskeersättning och allt som behövs med. Skriv om ni har några tips om något jag absolut inte får glömma, trots att jag varit ute och rest så här innan så är det lätt att glömma något ibland hehe! 

Största dilemmat blir ju dock att välja ut vilka bikinis jag ska ha, har MINST 20st jag känner att jag bara måste ha med, vilket känns lite överdrivet. Kanske ska posta några här så får ni hjälpa mig att välja!
Kram på er sålänge!

Gillar

Kommentarer

clarafiorella
clarafiorella,
Skulle uppskattas så sjukt mycket om du kunde dela med dig av lite must haves på packlistan och tips eftersom du vart ute o rest redan kanske du var med om att det fanns saker du saknade och saker du kunde lämnat hemma osv, ska själv iväg snart och är lagom nervig inför bara packningen haha... Kram!!
nouw.com/clarafiorella
kamillahaaland
kamillahaaland,
For en fin bikini!
nouw.com/kamillahaaland