Sommarpepp

Trots att vädret är helt fruktansvärt och min bitterhet över det snart exploderar, får vi inte glömma att det faktiskt är sommar. Det heter ju sommar, det är ju juli, då får vi helt enkelt göra det bästa av detta! Vilka är med mig??
Jag slänger upp en liten lista med sommarpepp och pirr i magen, och just nu skiter jag i om det regnar när jag äter min mjukglass, för det är sommar.


Maxa sommaren så gott det går

* Bada utomhus - trots att vi lär frysa ihjäl så är det något man gör på sommaren, punkt. En sjö kanske är att föredra för lite behagligare temperatur dock?

* Åk ut till kusten/skärgården, ta en promenad, plocka blommor och ät glass i mängder

* Gör en picknick och ta med dina bästa vänner eller pojk/flickvän till en park och sitt där lite för länge. Ha med filtar, mat & dryck, varför inte lite tända ljus när mörkret börjar falla? (obs, ordentliga ljushållare så det inte börjar brinna i filten/gräset!)

* Ta bilen/bussen/tåget ett par timmar bort, bo på något bed & breakfast, eller varför inte tälta?? Att bara komma bort från sin hemstad känns som semester

* Gå på nöjesparker/zoo/vattenland och allt sådant som fortfarande är lika barnsligt kul

* Gör fruktiga & somriga drinkar med dina vänner. Be alla komma med varsitt recept, alla ska göra sin egen drink till alla och på så sätt blir det en kväll av olika goda drinkar - som man kanske inte orkar stå och göra själv. Glöm inte att de ska vara fina för ögat också!

Gillar

Kommentarer