Sponsrad video: Julens riktiga hjälte

Inlägget är i samarbete med Lidl.

Julen, denna älskade tid på året. Tiden som älskas av både barn och vuxna, världen över. Hemmet är dekorerat och julgranen lyser, det doftar pepparkakor och det är julmys med stort J. Denna tid på året ska endast bestå av frid och fröjd, vilket det i många fall också gör - och det är väl därför vi tycker om denna högtid så pass mycket. Men det finns ju även en baksida av julen. Stressen. Julstressen är ett fenomen många kanske känner igen sig i, och någon gång upplevt. Det ska handlas perfekta julklappar till alla nära och kära, det ska lagas mat och bakas.

Men vem är det egentligen som står bakom allt kring jul? Frågar vi de små barnen, ja då är det ju tomten förstås. Frågar du mig, ja då är det min mamma, som är julens hjälte. Som får alla pusselbitar att gå ihop, att få allt som ska göras inför jul, gå ihop med det vanliga livet, och göra det så otroligt bra. Det är även sådan press idag att allt ska vara felfritt, allt från julskinkan till paketen. Vilket inte är något som gör saken mindre stressartad direkt...
Jag tror att varje familj har någon som kämpar det lilla (läs stora) extra inför jul för att det ska bli så bra som möjligt, för alla. Jag tror också att vi alla kan komma överens om att tomten och hans magi inte existerar, så glöm inte att ta hand om varandra och hjälpas åt under denna tid. Julen är ju för alla.

PS. Hur grym är inte låten som Emily Roberts sjunger i videon? En powergirl jullåt - me like! Behövdes nått nytt på radion nu istället för de gamla jullåtarna man hört ca 112083000 gånger?

Inlägget är i samarbete med Lidl.

Gillar

Kommentarer