Swimwear love

Baddräkt från Meloonpro

Virkad bikini från Sweetcheaks design

Bikinis och baddräkt från Meloonpro, har storlek S på allt.

Kan man ha tillräckligt av bikinis och baddräkter? Tror inte det! Varje är ju unik i sig, och framför allt hur de sitter på - vilket jag tycker är viktigast. En bikini kan vara hur fin som helst att titta på, men sitter den inte som den ska blir det en helt annan bikini. Det gäller att hitta rätt storlek, vare sig för stor eller för liten. Det är inte jättelätt, har flera bikinis jag köpt för att de är fina på galgen eller modellen, men som jag inte trivs med på mig själv, och då ligger de bara där i lådan. Sedan har jag på senaste tid verkligen uppskattat en bikini eller baddräkt med bättre kvalité. Det värsta jag vet är när tyget är för tunt, vilket leder till att det blir genomskinligt eller att banden går upp osv. Helt klart värt att lägga lite mer pengar på en stilren bikini du kan ha länge!

Jag älskar ju däremot färgglada och lite galna bikinis & baddräkter. Min låda med badkläder svämmar dock över snart, så inga fler bikinis för tillfället för Josefine! Tror ni jag lyckas hålla mig haha??

Gillar

Kommentarer

lillfjompan
lillfjompan,
Så otroligt underbara bilder, och så härligt brun du är! Älskar!
nouw.com/lillfjompan
Elin
,
Hej Josefine! Jag ska strax ut och resa och ska beställa en ny bikini från meloonpro! Jag brukar ha storlek 38 i överdelen och S/36 i byxorna, för M blir så fruktansvärt stort på mig i underdelen, så jag är så fundersam vilken storlek jag ska ta🤔.. S eller M.. vill inte byxorna ska va för stora och överdelen för liten.. hemskt tacksam för svar inom kort! Kram!

PS. Du har en riktigt bra blogg!!
Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Hej fina!
Vissa av deras bikinis är ganska små i storleken, så jag som brukar ha XS kan ha deras S, men skulle även kunnat ha en mindre storlek om det är så. Men är du ungefär i samma storlek som mig och tror att S på underdel passar kör på det, annars ta M då de är lite mindre som sagt. Hoppas du får en underbar resa!

Tack vad glad jag blir att du gillar den, kram <3
nouw.com/josefineeriksson