Tankar

Att träffa nya människor är något av det roligaste jag vet, och framförallt utomlands. För att träffa nya människor där jag befinner mig nu är så otroligt mycket lättare än hemma i Sverige, då alla är öppna och ute efter nya gemenskaper. Är det för att vi alla lämnar våra problem och vår ångest hemma när vi åker utomlands - och är vårt bästa jag istället? Egentligen är väl inte det så konstigt, då de största dilemman vi har här är vad vi ska äta till middag eller vad vi ska välja för bikini för dagen.
Självklart gör jag inget annat än att älska att vara i en sådan värld, då hemma känns det som att ångesten väller över en - vare sig det är en småsak eller inte. Men här är den som bortspolad, och det speglar i alla fall av sig på mig, och jag tror att flera känner samma sak.

Men tänk om vi alla kunde vara lika öppensinnade, euforiska och intresserade av att binda nya relationer hemma som när vi lever i en lyckobubbla när vi är utomlands. Hade vi gått fram till någon vi inte känner hemma och lagt armen runt dem, dansat och skrattat som om vi var bästa vänner med varandra? Kanske, men jag tycker att man ofta får stämpeln som konstig om man skulle göra något sådant.

Det jag vet är i alla fall, att jag vill vara mitt bästa jag, oavsett vart mina fötter befinner sig på jorden.

Gillar

Kommentarer

Fanny
Fanny,
Du tar så himla fina bilder! Vad fotar du med? Kram på dig!
www.nouw.com/fannyalarsson
Maliness
Maliness,
Det märker man när man bor utomlands att livet blir mer lättare ju mer man pratar haha 😊 Som i England också där man pratar ständigt med okända folk och här i Sverige tycker folk man bara är jobbig haha
nouw.com/maliness
IP: 82.99.3.229