Veckans planer

Måndag: Frukost på Bellora med min kära mamma, hur perfekt att starta veckan på det viset??
Sedan blir det ett par möten innan jag ska hem och bokstavligen röja hela lägenheten i princip. Allt känns inte i mitt i prick här hemma så kanske blir lite ommöblering, kolla vad som saknas och titta inredningssidor för inspiration -så kul!
Tisdag: Jobb! Ska även försöka hinna plåta outfit samt en sväng på stan för att införskaffa det sista till helgen.
Onsdag: Jobb igen för att sedan spendera kvällen på Liseberg. Är redan nervös... Tycker det verkar på riktigt obehagligt i år... Men men, det är ju skräckblandad förtjusning helt klart. Kommer antingen skratta för att jag är så rädd, eller så gråter jag, det märker vi haha.
Torsdag: Jobb och sedan ska jag kanske övningsköra, gillar inte att det blir mörkt så snabbt nu bara men förhoppningsvis hinner vi med en sväng.
Fredag: Då lär jag vara helt sprallig inför helgen, men det blir jobb i vanlig ordning och sen ska jag hem och ha en myskväll i soffan! Se till att allt (min utklädnad) inför lördagen är klart samt komma fram till hur jag ska göra min halloween-sminkning... Känner jag mig frisk hade jag velat träna också, men vi får se.
Lördag: Äta en riktigt brakfrukost och sedan en kaffe på stan kanske? Efteråt blir det att möta upp Erica för att börja fixa oss inför kvällen. Vi vill ha gott om tid och slippa stressen. Sedan blir vi nog några tjejer som fixar oss det sista ihop och tar ett glas innan vi beger oss bort mot middagen och kvällens halloweenfestligheter!
Söndag:
Lär bli en lugn söndag, hoppas på fint väder så jag kan ta en härlig promenad iallafall. Resten av dagen spenderas nog framför någon film.

En fullspäckad vecka helt enkelt, precis som jag gillar det!
Hur ser er vecka ut? :-)

Gillar

Kommentarer

Michaela
,
Vart/Vad jobbar du med? 😊